archief o nieuwsbericht
 Elco van der Geest zeker van EK

HAARLEM - Judoka Elco van der Geest is ondanks zijn knieblessure al aangewezen voor de Europese kampioenschappen van mei in Düsseldorf. Van der Geest heeft dit seizoen in de A-toernooien nog niets laten zien en herstelt sinds eind vorige maand van een ingreep aan de meniscus. De bondscoaches Cor van der Geest en Chris de Korte kennen hem toch een beschermde status toe.

Van der Geest junior werd vorig jaar Europees kampioen tot 100 kilogram. In het najaar werd hij Nederlands kampioen en haalde hij in Moskou en Boekarest medailles op prijzengeldtoernooien. De bondscoaches besloten zijn concurrent Mike Nieuwenhuis te passeren. Hij mag nog één A-toernooi judoën in Tallinn. Nieuwenhuis haalde tot dusver in het voorseizoen geen medailles.

Bron: De Telegraaf

Reacties..

geplaatst door eokWVCnxo 8/13/2012
Ik bied mij aan als budgetcoach.In het dgealijks leven ben ik schuldhulpverlener en budgetbeheerder. Nu wil ik Letsleden behulpzaam zijn bij het opzetten en bijhouden van een budgetplan. De crisis is voor velen nog lang niet over. Ik kan u helpen de financieble touwtjes (weer) in handen te krijgen. Benieuwd? Neem contact op met lidnummer 147.
 

geplaatst door iBSqnrkqheYqgnJuMBY 8/14/2012
ujsTjL , [url=http://egatifqchcro.com/]egatifqchcro[/url], [link=http://grbytsfbqqvy.com/]grbytsfbqqvy[/link], http://hnycwfnfwtax.com/
 

geplaatst door cMbwwLcOyiqzYxTjW 8/16/2012
uhNHI4 , [url=http://zvceorwoysrw.com/]zvceorwoysrw[/url], [link=http://kpfagthjwlob.com/]kpfagthjwlob[/link], http://uabrcglacvxp.com/
 
Reageer

 

Multimedia Gallery
Uitslagen
Bekijk de uitslagen van alle (inter) nationale toernooien.
Links
JudoInside.com
judo bond nederland
ippon.org
   meer links