archief o nieuwsbericht
 Daniëlle Vriezema wint goud in Praag

PRAAG - Judoka Daniëlle Vriezema heeft zaterdag een gouden medaille veroverd bij het A-toernooi in Praag. De pupil van Theo Meijer rekende in de klasse tot 63 kilogram in de finale af met de Russsische Zarajeva.

Naast het goud voor Vriezema pakte Nynke Klopstra een bronzen plak in de klasse tot 48 kilogram. In de strijd om de derde plaats won ze van de Roemeense Dimitru.

In Warschau was er voor succes voor Ziggy Tabacznick. De 25-jarige judoka van Kenamju haalde met een tweede plaats in de klasse tot 81 kilogram zijn eerste medaille op een A-toernooi. Hij verloor in de finale van de Portugees Nuno Delgado.

Bron: De Telegraaf