archief o nieuwsbericht
 Noris Sport sponsort Belgische junioren op EK

Eindhoven/Houthalen,- S.F.J.A.M./Noris Frankrijk sponsort in samenwerking met het Eindhovens/Helmondse bedrijf Noris Sport Nederland de Belgische ploeg die komend weekeinde deelneemt aan de Europese Kampioenschappen judo voor junioren.

De 12 koppige Belgische delegatie krijgt via Noris Sport de beschikking over blauwe en witte judogi, de Noris/White Tiger Olympique, als onderdeel van een pakket met daarin o.a. ook trainingspakken, sweaters, polo?s en sporttassen.

Noris is wereldwijd een van de grootste producenten en leveranciers van budosportkleding. Tijdens de komende Europese Kampioenschappen zal wederom het merendeel van de landenploegen judoŽn in judopakken van Noris. Naast de Belgische ploeg zal ook de Nederlandse ploeg en landenploegen uit o.a. Polen, Portugal, Spanje, GeorgiŽ, OekraÔne, Oostenrijk, Wit Rusland, TsjechiŽ, Slowakije in Noris judoŽn.

Initiatiefnemer van deze sponsorovereenkomst is Peter Wetzer, commercieel adviseur van Noris Sport Nederland. Waarom sponsoring van de Belgische ploeg? ?BelgiŽ heeft een sterke juniorenselectie en ik kom ze vaak tegen op toernooien in binnen- en buitenland. Dit seizoen hebben ze sterk gepresteerd tijdens de diverse A-toernooien. Ik heb ze met bewondering gevolgd. Ik verwacht vťťl van ze komend weekeinde in Sarajevo.? Zegt Wetzer met bewondering. ?Daarnaast is het zo dat er in het Vlaamse deel van BelgiŽ geen vertegenwoordiger meer was van Noris en Mizuno: twee merken die wij voeren. We kregen steeds meer bestellingen uit Vlaanderen. Met de sponsoring van de Belgische juniorenselectie zetten we een eerste stap om vanaf januari beide merken weer actief te gaan aanbieden op de Vlaamse markt. Met Noris en Mizuno hebben we topmerken in huis.?

Alles moest wel snel geregeld worden. ?Twee weken terug was ik in Parijs bij Jacques Noris, de directeur van S.F.J.A.M./Noris Frankrijk, en vroeg hem of er interesse was de Belgische junioren te sponsoren. Hij was, net als ik, direct enthousiast en zegde zijn medewerking toe. We sponsoren nu samen het juniorenteam en hebben de intentie uitgesproken ook voor de volgende jaren het Belgische judo te willen ondersteunen.?

De eerste contacten met de Vlaamse Judo Federatie liepen via Laszlo Paulusz, de teammanager van de E.K.-ploeg, die ook direct enthousiast reageerde: ?We hadden gťťn sponsor voor de juniorenselectie en we hadden gťťn uniform kledingpakket. Met dank aan Noris is dat inmiddels geregeld. Zowel de Vlaamse als Waalse judoka?s krijgen een compleet kledingpakket.?

Samen met de juniorentrainer Rene Goos zorgde Paulusz er persoonlijk voor dat alle ploegleden tijdig hun kledingpakket kregen.

De Europese Kampioenschappen beginnen vrijdag aanstaande in de hoofdstad van BosniŽ Herzegovina; Sarajevo.

Bron: Peter Wetzer

Reacties..

geplaatst door uzvwPfLAwVC 9/27/2011
You have the monopoly on useful informationóaren't mopnoolies illegal?
 

geplaatst door PQgzTiXikzjyfdP 9/30/2011
micrRJ , [url=http://cunhjppvylay.com/]cunhjppvylay[/url], [link=http://gnfyfcuhodom.com/]gnfyfcuhodom[/link], http://uvczdkuxmicd.com/
 

geplaatst door XgAFDdunGYUwgqpaaU 10/5/2011
JXzY3J , [url=http://egvxdhhznhhx.com/]egvxdhhznhhx[/url], [link=http://zqswxxkmfwwz.com/]zqswxxkmfwwz[/link], http://rjssbmcngwdu.com/
 
Reageer

 

Multimedia Gallery
Uitslagen
Bekijk de uitslagen van alle (inter) nationale toernooien.
Links
JudoInside.com
judo bond nederland
ippon.org
   meer links