archief o nieuwsbericht
 Fons de Beer eerste bij Q3 toernooi

Zaterdag 22 mei werd er dan eindelijk begonnen met de nieuwe opzet van de kwalificatie voor het Nederlands Kampioenschap Judo. Peter Hoebeke was de eerste deelnemer in de gewichtsklasse 73kg. Het koste hem veel moeite om zijn gewicht te halen. Maar dankzij een ijzeren discipline haalde hij zijn gewicht met verve (72,6Kg).

Zijn eerste partij tegen B. Van Gils werd door Peter klinisch afgewerkt en hij verliet de mat dan ook als winnaar. De eerst zege was binnen. Niet lang erna mocht Peter opnieuw de mat betreden voor zijn tweede partij tegen D. de vries. Deze partij werd opnieuw een overwinning voor Peter. Peter stond nu in de kwart finale en dat schepte verwachting. Alleen stond hij nu tegen de sterke S. Willemsen.

Helaas ging deze partij verloren en moest Peter zijn teleurstelling verwerken om verder te knokken in de verliezersronde. Zijn eerste partij in de verliezersronde was tegen oud clubgenoot Niels de Wit. Peter kwam in deze partij lekker opgang ondanks de domper in de vorige partij. Helaas ging er in de laatste anderhalve minuut iets mis en werd de partij op straf gewonnen door Niels de Wit. Dit betekende dat Peter in zijn eerst Q3 toernooi geen punten kon bijschrijven.

De tweede die aan de bak mocht van Fons de Beer, hij kwam uit in de gewichtsklasse -100Kg. Hij had geen enkele moeite om zijn gewicht te halen (94,6Kg) en behoorde tot de lichtste van de categorie. Zijn eerste partij liet even op zich wachten. De eerste partij van Fons was tegen Alert Holtman van de Matteklopers. Fons had al eens verloren van deze tegenstander en was er niet gerust op. Dat bleek hij ging vrij snel bijna tegen de grond maar kon op het laatste moment nog weg draaien om een score te voorkomen. Fons was wakker geschud en maakte de partij daarna snel af met een tiltechniek. Die was binnen.

De tweede partij werd snel daarachter aan gedraaid tegen Jos IJsPeert. Deze jongen werd na een halve minuut met een harde Uchi-Mata van de mat gestuurd. Fons stond in de halve finale. Hier moest hij uitkomen tegen de zeer sterke Joey Odijk die daarvoor gewonnen had van Jeffrey Peper (3de afgelopen NK). Deze partij werd na 1 minuut door Fons beslist met een o utchi gari op een aanval met tani o toshi door Odijk, IPPON. Fons stond in de finale tegen Jeroen de Wit, ook een oud clubgenoot.

De derde die aan de bak moest was Mark Hoebeke uitkomende in de gewichtsklasse 81kg. Mark had zijn dag totaal niet. Hij verloor zijn eerste twee partijen en ging gedesillusioneerd naar huis. Mark had een, wat je noemt, baaldag. Er zat helaas voor Mark vandaag niets in. Maar hij beloofde voor het volgende Q3 wat recht te gaan zetten. Mark we rekenen op je!!!

Stand op RankingLijst
Naam Plaats Punten
Mark Geen notering 0
Fons de Beer 1e 18
Peter Hoebeke Geen notering 0

toegevoegd door Fons de Beer

Reacties..

geplaatst door OXcFTTHDo 3/9/2014
Zo, daar krijg ik tranen van in mijn ogen. Wat vrseelijk!! Mijn hart gaat uit naar haar kinderen. Ik wens jou en het gezin/familie van je vriendin heel veel sterkte.
 

geplaatst door OS5oseGcOPpd 3/10/2014
From learning the hard way?if you are ever ioevlvnd in any accident that requires any medical attention and/or service, get a lawyer as soon as you possibly can.Do not wait for your insurance company (auto or health) or any third party?s insurance, get a lawyer.After 911, call a lawyer.This is your only chance at receiving any meaningful compensation (for medical services and/or loss of wages and/or pain-and-suffering) and may in fact be the most critical element to recovering from your injuries.The law is, almost literally, against you?interpretation of the law is definitely against you.And, if you think this leads to any fantastically exorbitant pay-outs that make the headlines, please think again. Even when you employ a lawyer you will be lucky to break even, but having proper legal representation is the only leverage you will have. http://yvmalg.com [url=http://ailujlgk.com]ailujlgk[/url] [link=http://gcpgjtvmevf.com]gcpgjtvmevf[/link]
 

geplaatst door NPE9QPcgrPu 3/11/2014
Ma petite Desiree,Si herseuue d'avoir de tes nouvelles, bonnes, en plus, ce qui est une joie ! Le fait qu'il n'y ait pas de traitement additionnel est une tre8s bonne nouvelle :o)I wish you a very fast and complete restoring :o)Kisses and all my affection. I send you full of good vibes !! http://hgmvaqnoj.com [url=http://qfhrety.com]qfhrety[/url] [link=http://pdpqgviys.com]pdpqgviys[/link]
 
Reageer

 

Multimedia Gallery
Uitslagen
Bekijk de uitslagen van alle (inter) nationale toernooien.
Links
JudoInside.com
judo bond nederland
ippon.org
   meer links