archief o nieuwsbericht
 Peter Wetzer bericht vanuit Korea

Jeju - Vanochtend (11 september) hebben de Nederlandse judoka´s opnieuw hard getraind in het trainingscentrum van het Jeju sportcomplex. De laatste landen zijn inmiddels ook present en ook de clubcoaches van de Nederlandse judoka´s zijn present. Tom Essink, Gerrie Theunissen, Rob Henneveld, Rene Pouwels, Willem de Korte, Jur Raatjes en Theo Meijer zijn er om hun judoka´s te begeleiden en ook JBN-bestuurder Henri Cooiman, IJF-arbiter Henk Plugge en EJU-commissielid (arbiters) Jan Snijders zijn op Jeju.

Iedereen heeft tijdens de training opnieuw lekker kunnen werken als was het inmiddels wel héél erg druk geworden op de tatami. Morgen moeten Alexander Moonen en Natascha van Gurp de mat op. Vanavond is de loting.

Het valt op dat Korea, en dan met name Jeju, grote sportevenementen binnen weet te halen. Iedeeen herinnert zich het W.K. voetbal nog. Over twee weken zijn de Asian Games in Busan en naast het W.K. Judo voor junioren staan ook de Aziatische Judokampioenschappen op het programma evenals verschillende topevenementen in tae kwondo en zwemmen.

Gisteren wist ik u al te melden dat heel Jeju vol hangt met vlaggen die het WK Judo aankondigen. Inmiddels moet ik dat corrigeren. In de omgeving van het hotel waar de Nederlanders verblijven zijn bijna geen vlaggen meer te bekennen. Wedden dat die binnenkort in diverse dojo´s en slaapkamers weer opduiken?..

Vanmiddag zijn de judoka´s naar de watervallen van Jeongbang geweest. Met de bus dwars over het eiland was de moeite meer dan waard. Na een stukje wandelen kwamen we bij de schitterende waterval van Jeongbang die uit 23 meter hoogte neerstorten in de zee. Het waren Maarten Arens, Theo Meijer en Jur Raatjes die het goede voorbeeld gaven aan de rest en meteen in het watervalmeertje doken. Kort daarna zaten vrijwel alle Nederlanders in het verfrissende water. Koreanen keken verbaasd. Verschillende judoka´s moesten poseren met een grote groep Koreaanse scholieren. Uiteindelijk kwam een medewerker van het natuurpark ons geschokt melden dat vrouwen hier boven de knieën absoluut niet bloot mochten zijn. Met een voetbalfluit werden ze uit het water gedirigeerd; een bikini vond hij toch echt te weinig!

Foto's zijn na te bestellen via Budo Sport Support

Reacties..

geplaatst door bTCXeHwSUoDudAW 2/13/2012
Hoi Annemiek, Goed gapelsen vannacht? Of te veel adrenaline van de geweldige avond gisteren.Mijn complimenten voor de organisatie en het prachtige Aida, waar ik niet aanmee deed, maar geweldig van genoten heb.Dank voor de mogelijkheden die je ons als zangers geeft. Allemaal mooieleermomenten. Ik vond het een prachtig programma, waarin ieders talentengoed naar voren kwamen. Beter afwisselend en het leek wel meer professioneeldan vorig jaar. Ik hoop nog vaak van de partij te zijn.Geniet van je verdiende rustige zondag met Piet!Groetjes,Jos
 

geplaatst door fFsXFfxkblGEo 2/13/2012
Do I need to itnsall my own input values into the fuzz_input tables for other datatypes like INTEGER? Are you planning on writing up some doc to show examples and help people use this more effectively?
 

geplaatst door cHNHMstcmqPIAjZRF 2/14/2012
OuJBds , [url=http://ejzynbomccth.com/]ejzynbomccth[/url], [link=http://gkuiyypqyoim.com/]gkuiyypqyoim[/link], http://ywyqzxnltfoo.com/
 

geplaatst door nqXsbN8s 3/10/2014
schreef:I think other web site proprietors sholud take this site as an model, very clean and fantastic user friendly style and design, let alone the content You are an expert in this topic!
 

geplaatst door a0oKSesBKFoz 3/11/2014
If the rider has used the bike for fun in the past or as part of club competitions,his quote for iuncranse will definitely be higherthan the one used for only one hour a day. Many insurers recognize these programs andwill give you good discounts for having done so. http://tgpyps.com [url=http://uddgvzz.com]uddgvzz[/url] [link=http://amddbybqz.com]amddbybqz[/link]
 
Reageer

 

Multimedia Gallery
Uitslagen
Bekijk de uitslagen van alle (inter) nationale toernooien.
Links
JudoInside.com
judo bond nederland
ippon.org
   meer links